Magunkról

facelogo

A Metamorf Színház 2009 őszén alakult kis utazó- társulatként néhány „szabadúszó” színész közreműködésével, akkor még Kaméleon Színtársulat néven, kizárólag meseszínházi produkciók létrehozására. A 2012-es év aztán a nagy változás éve lett. A kis társulat kinőtte magát, fejlesztésekbe kezdett, felvette a Metamorf Színház nevet. A régi darabok felújítása, új produkciók létrehozása, felnőtt előadások létrehozása, tagság bővítése, technikai újítások, hogy csak egy néhányat említsünk ezen fejlesztések, változások közül.
A színtársulat, ahogy azt a neve is sugallja, olyan sokszínű repertoárt állított össze és bővíti évről évre, mellyel széleskörű nézőközönség igényeit tudja kielégíteni, stílusra, műfajra és korosztályra való tekintettel egyaránt.
Repertoárunkban egyaránt megtalálhatók óvodások és kisiskolások, tizenéves fiatalok illetve felnőtt nézők számára készült előadások, vígjátékok, drámák. A technikai berendezések illetve díszletek úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen intézményben 2- 3 óra előkészület után (előadástól függően),  igényes produkciókat tudjunk megvalósítani.
Az előadások egy része – főként a mese előadások – több verzióban készültek, mind díszletméret, mind technikai felszereltség, mind a játék időtartama és a szereplők száma tekintetében.

A színház az előadások kivitelezésénél a hagyományos elemeket a legmodernebb színpad technikai megoldásokkal ötvözi.
Egyetlen dologban azonban a színház hagyományos, klasszikus marad: játékstílusban!

 

Webpage editor © szinhazmedia.hu